Щоденно до мене лунають телефонні дзвінки з регіонів. Усіх Вас цікавить питання: «Що далі буде зі службою?». Прошу Вас заспокоїтися та не сіяти паніку. Реформа розпочата, але це не означає, що завтра Ви залишитеся без роботи.

Керівництво МВС прагне позитивних змін, а не зруйнувати людські долі. Наголос ставиться на тому, що кожному працівнику буде надана об’єктивна оцінка. Враховуватиметься мотивація служіння Батьківщині, особисті та професійні якості. Безумовно, важливу роль при вирішенні питання про подальше проходження служби в лавах ОВС відіграватиме незаплямована репутація, але це вже цілком залежить від Вас.

Міністерство внутрішніх справ створило експертну раду, яка ґрунтовно та всебічно підходить до проведення реформи. Опрацьовується не лише питання впровадження досвіду розвинених країн, а й вирішення кадрових проблем.

Я говорив і повторюватиму знов і знов – кожен, хто бажає працювати в МВС, повинен бути патріотом своєї країни та служити своєму народові.

Якщо Ви бажаєте жити по законам, якщо готові власноруч будувати нове суспільство та відстоювати громадянську позицію, засновану на чесності, – у Вас немає підстав турбуватися.

Досить поширювати чутки! Продовжуйте якісно та чесно виконувати свої функціональні обов’язки! Будьте гідними синами своєї Батьківщини!

 

Начальник ДДАІ МВС України

Анатолій Сіренко

Share:

Залишити відповідь