02 листопада близько 19.00 години під час несення служби на блокпосту в селі Немія Могилів-Подільського району працівниками відділу ДАІ місцевої міліції було зупинено автомобіль «Mercedes-Benz».

Іномаркою керував 26-річний житель Тернопільської області. В ході перевірки транспортного засобу по автоматизованим базам ДАІ, було встановлено, що ідентифікаційний номер кузова, вказаний у свідоцтві про реєстрацію не відповідає записам в базі даних.

Автомобіль вилучено та поміщено на арештмайданчик. Документи відправлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції. Проводиться розслідування.

Дана інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Таке правопорушення карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій област

Share:

Залишити відповідь