У Вінниці працівники Державної служби охорони наздоганяли автомобіль, водія і пасажирів якого запідозрили в крадіжці з магазину.

Про це повідомляє прес-служба ДСО.

У Вінниці вночі в одному з магазинів міста спрацював сигнал «Тривога». Отримавши повідомлення, працівники Державної служби охорони за лічені хвилини прибули на місце події. Під час обстеження об’єкту наряд виявив пошкодження вхідних дверей та підозрілий автомобіль марки «Ауді» поблизу магазину.

Побачивши наряд держохоронців, двоє молодиків, які знаходилися в автомобілі «Ауді», почали від’їжджати від магазину. На вимогу працівників ДСО через гучномовний пристрій зупинитись водій вказаного автомобіля не відреагував, а навпаки – збільшив швидкість в напрямку виїзду з міста.

Оцінивши обстановку, міліціонери охорони заручились підтримкою найближчих екіпажів Державтоінспекції та Батальйону патрульно-постової служби. Невдовзі на вулиці Київській вказаний автомобіль було заблоковано і затримано зловмисників – двох молодих вінничан 21 та 23-х років.

Згодом, при обстеженні приміщень магазину, було встановлено, що всі грошові кошти та товарно-матеріальні цінності в наявності. Власник висловив подяку міліціонерам охорони, які оперативно прибули на спрацювання тривожної кнопки та з допомогою колег змогли попередити вчинення злочину.

Наразі по даному факту проводиться перевірка.

Share:

Залишити відповідь