«ВАЗ 2108» та «Опель Вектра» опинились на арештмайданчикучерез підроблені документи та невідповідність записам в базі даних. Тепер водіям загрожує кримінальна відповідальність.

Під час несення служби з нагляду за безпекою дорожнього руху працівниками відділу ДАІ міста Немирів було зупинено автомобіль «ОпельВектра», за кермом якого перебував 42-річний мешканець Гайсин. В ході перевірки даного транспортного засобу по автоматизованій базі ДАІ, було виявлено невідповідність номерів агрегатів кузова з реєстраційними документами.

Цього ж дня в Теплику в ході проведення операції «Автомобіль» працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль «ВАЗ 2108» під керуванням 39-річного жителя одного з сіл району. В ході огляду документів на авто з’ясувалось, що посвідчення водія містить явні ознаки підробки.

Дану інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 290 КК України (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) та ст.358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Такі правопорушення караються штрафом до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.

Автомобілі вилучено та поміщено на арештмайданчик. Проводиться розслідування

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь