Зупинивши автомобіль за порушення правил дорожнього руху,державтоінспектори виявили в салоні позашляховика три мисливських рушниці. Власник «багажу» відмовився від будь-яких пояснень, тож тепер слідство з’ясує походження вилученої зброї та мету її перевезення.

Під час несення служби на стаціонарному посту ДАІ «Літин» за порушення правил дорожнього руху працівниками дорожньо-патрульної служби був зупинений автомобіль «Тойота Прадо», під керуванням 22-річного мешканця Чернівецької області.

При спілкуванні з інспекторами водій помітно нервував та на одні і тіжзапитання давав різні відповіді, що викликало підозру правоохоронців. Оглянувши автомобіль, міліціонери в салоні побачили декілька картонних коробок різного розміру, в яких було виявлено три розібраних мисливські рушниці без будь-яких дозвільних документів.

Вилучена зброя направлена на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покараннядо 7 років ув’язнення.

 

СПР УДАІ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь