9 січня на автошляху Тиврів-Шпиків в селі Велика Вулига автомобіль«ЗАЗ 1102» зіткнувся з молоковозом. В результаті аварії на місці пригоди загинула пасажирка «ЗАЗу» та двоє людей отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Працівники міліції попередньо встановили, що близько 13.20 години 40-річний водій легковика на заокругленій ділянці дороги, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «ГАЗ 3307», який рухався в зустрічному напрямку.

Удар був такої сили, що передня та бокова частини легковика перетворились в купу металобрухту.

В автомобілі, окрім водія, знаходились троє пасажирів – його дружина, 4-річна дитина та теща. Травми, отримані старшою пасажиркою легковика виявились несумісні з життям. Водій та його дружина відбулись незначними тілесними ушкодженнями. Дитина не постраждала.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілому). За таке кримінальне правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років або без такого.

Share:

Залишити відповідь