Протягом минулої доби на території Вінницької області сталась одна дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала 19-річна вінничанка. Правоохронці звертаються за допомогою до можливих свідків автопригоди.

23 січня близько 12.00 години до вінницьких правоохоронців надійшло повідомлення від лікарів про те, що до медичного закладу була доставленастуденка коледжу, з тілесними ушкодженнями, отриманими внаслідок ДТП.

Як з’ясувалось, автопригода сталась об 11.30 год. по вулиці Зодчих, біля будинку 28. Водій автомобіля «Опель», 24-річний житель м. Вінниці допустив наїзд на дівчину-пішохода, коли та перетинала дорогу. Внаслідок аварії дівчина була травмована, після чого госпіталізована у травматологічне відділенні міської лікарні швидкої допомоги.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення передбаченого ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Працівники міліції звертаються до можливих свідків даної автопригоди, повідомити по спецлінії «102» про її обставини задля об’єктивного розслідування факту ДТП.

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь