На блокпосту, який розташований по вулиці Гніванське шосе працівники Державтоінспекції міста Вінниці вилучили у водія наркотичне зілля.

Працівниками Державтоінспекції під час нагляду за дорожнім рухом на блокпосту, розташованому по вулиці Гніванське шосе було зупинено автомобіль марки «CITROEN C 5».

В ході перевірки реєстраційних документів та проведення поверхневого огляду у водія було виявлено паперовий згорток з марихуаною. Чоловік зберігав речовину рослинного походження у власних кишенях.

Вилучена наркотична речовина направлена до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України у Вінницькій області.

Під час встановлення особи водія стало відомо, що 20-річний вінничанин вже потрапляв в поле зору правоохоронців за незаконне поводження зі зброєю.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення любителю “кайфу”загрожує ув’язнення на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь