У Літинському районі дизельний потяг врізався у лісовоз. Через вибух баку вантажівки загинуло троє людей.  Подія сталася сьогодні, 20 жовтня, близько 10:00.

Потяг рухався за маршрутом “Вінниця-Хмельницький”.  На нерегульованому переїзді сталося зіткнення з автомобілем ЗІЛ. У лісовоза вибухнуло газобалонне обладнання, від чого зайнявся і локомотив.  31-річний житель Хмільницького району та пасажири автомобіля 39 та 32 років, мешканці Хмільницького району загинули на місці.

Машиніст дизель-потягу та його помічник отримали значні опіки. Вони доставлені до реанімації. Рятувальники евакуювали 30 пасажирів локомотиву.  У відділ комунікації поліції Вінницької області повідомляють, що за даним фактом слідчим відділом поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років.

998877

Джерело: vinbazar.com

Share:

Залишити відповідь