Вчора, 30 вересня 2016 року, в  дорожньо-транспортних пригодах, які стались на дорогах у Вінницькій області загинули 43-річний пасажир іномарки та водій скутера.

Близько 5-ої години поблизу сели Івча, що в  Літинському районі 18-річний водій іномарки «Опель» не впорався з керуванням та з’їхав з дороги в кювет. Іномарка стукнулась в дерево.  В результаті аварії загинув на місці 43-річний пасажир. Сам водій та ще один пасажир отримали  тілесні ушкодження. Цього ж дня о 17-ій годині на трасі «Вільшанка-Крижопіль», біля села Джугастра  67-річний чоловік на скутері «Хонда–Діо»  з’їхав з дороги в кювет.

В поліції кажуть, що водій не впорався з керуванням. Від отриманих численних ушкоджень водій скутера помер під час надання медичної допомоги. Слідчі призначили ряд криміналістичних експертиз, з’ясовують причини та обставини ДТП. Наразі проводяться інші слідчі дії. За фактами ДТП відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 КК України. За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання до 8 років тюрми.

Share:

Залишити відповідь