3 червня на Хмельницькому шосе сталася дорожньо-транспорта пригода за участі автомобіля швидкої допомоги та неповнолітньої велосипедистки. 14-річна дівчина переїжджала проїзну частину на пішохідному переході навпроти площі Костянтина Могилка. В цей час на неї здійснила наїзд карета швидкої допомоги. Автомобіль рухався з проблисковими маячками та сиреною в сторону проспекту Юності. В результаті аварії дівчину госпіталізовано до лікарні. 

Аварія сталась близько 19.30 години. За кермом автомобіля швидкої допомоги перебував 67 – річний житель Чечельницького району. Рухаючись вулицею Хмельницьке шосе в напрямку проспекту Юності, чоловік допустив  наїзд на неповнолітню велосипедистку, яка переїжджала проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

У результаті аварії дівчину з травмою голови, переломом ключиці та забоями госпіталізовано до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні. Загрози її життю немає.

На момент аварії автомобіль швидкої допомоги рухався з увімкненими проблисковими маячками та сиреною.

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Share:

Залишити відповідь