14 грудня водій автомобіля Toyota Corolla не впорався з керуванням іномарки та зіткнувся з парканом. В аварії, яка сталась у Вінниці близько пів на другу годину ночі на вулиці Львівське шосе, травмувалась 20-річна пасажирка. Постраждалі в ДТП повідомили, що аварія сталась через водія «Део», який здійснював маневр розвороту.

«30-річний водій автомобіля Toyota, житель Вінниці, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з парканом.

У результаті аварії травмувалась 20-річна пасажирка авто, жителька Вінницького району. Вона з політравмою госпіталізована у лікарню.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

У водія відібрані зразки крові на встановлення вмісту алкоголю у крові.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Правопорушнику загрожує покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами», – зазначено на сайті поліції Вінниччини.

До редакції Вiнниця.info звернулись люди, які постраждали в ДТП. З’ясувалась, що аварія сталась через іншого учасника дорожнього руху, який спричинив аварію.

«Ми їхали по своїй смузі. З крайньої правої полоси на нашу смугу руху, без ввімкнення поворотів, почав їхати автомобіль «Део». Повороти він увімкнув після того, як виїхав на нашу смугу і здійснював маневр розвороту. Я ж намагався уникнути зіткнення з авто», – розповідає водій Toyota Corolla.

Водій автомобіля Toyota Corolla просить поліцію, щоб встановили особу водія, який спричинив ДТП і поїхав з місця події.

Джерело: Вiнниця.info

Share:

Залишити відповідь