З 1 жовтня по 30 листопада працівниками Управління превентивної діяльності обласного главку поліції проводився комплекс організаційно-профілактичних заходів, спрямованих на покращення безпекової ситуації на автодорогах області. За два місяці інспектори груп реагування патрульної поліції задокументували 6336 порушень Правил дорожнього руху, з яких 780 – керування водіями транспортними засобами в стані сп’яніння.

Зокрема, за період проведення заходів задокументовано 10 порушень правил руху через залізничні переїзди, 1468 – випадків керування водіями без відповідних документів, 14 – перевезення пасажирів понад визначену кількість, 149 – керування водіями транспортом, який не пройшов обов’язковий технічний контроль. Крім того, задокументовано 17 випадків пред’явлення водіями свідоцтв про реєстрацію на транспортні засоби з ознаками підробки та 3 – перевезення лісової продукції без необхідних документів.

За 11 місяців 2019 року на території області сталось 625 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, в яких 135 людей загинули та 804 отримали травми. З початку року працівники поліції задокументували майже 30 тисяч порушень, з них – 3714 керування транспортними засобами в стані сп’яніння.


Відділ комунікації поліції
Вінницької області

Share: