26 січня по вулиці Келецькій сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув чоловік. Він потрапив під колеса муніципального автобуса, коли переходив дорогу у невстановленому місці. Від удару потерпілий впав на зустрічну смугу, де його збив мікроавтобус Volkswagen Transporter. Поліція встановлює особу загиблого.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Автопригода сталась близько 18:00. За попередньою інформацією, 60-річний водій автобуса “Богдан” наїхав на пішохода, який перетинав дорогу у невстановленому місті. Від удару потерпілого відкинуло на смугу зустрічного руху, де він потрапив під колеса автомобіля Volkswagen Transporter. За кермом мікроавтобуса перебував 53-річний житель міста Житомир.

Наразі поліцейські встановлюють особу загиблого чоловіка. На вигляд йому 60 років, мав сиве коротке волосся. Був одягнутий в темне коротке пальто, чорні штани, сірий в’язаний светр. Громадян, які володіють інформацією про особу загиблого, просять повідомити за телефоном 102.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Джерело: Vinbazar.com

Share:

Залишити відповідь