Водій – під наркотиками, пасажир – з ймовірно наркотичними речовинами: у Вінниці патрульних намагались підкупити, аби уникнути відповідальності

Патрулюючи вулицю Бучми, 4 січня близько 22-ї години патрульні помітили автомобіль Ford Orion, що рухався з порушенням ПДР. Під час спілкування з 36-річним водієм інспектори виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння: зіниці очей не реагували на світло, руки тремтіли, а обличчя було блідим. Водій погодився пройти огляд у лікаря-нарколога. В організмі чоловіка виявили амфетамін та канабіс.

У транспортному засобі також знаходився 26-річний пасажир, який помітно нервував. Інспектори провели поверхневу перевірку та виявили в нього поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Поки інспектори очікували приїзду слідчого, пасажир почав пропонувати поліцейським гроші, аби уникнути відповідальності. На попередження, що за це існує кримінальна відповідальність, не реагував.

На водія патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані наркотичного сп’яніння) і винесли постанову за ч. 5. ст. 121 КУпАП (порушення правил користування ременями безпеки), а пасажира передали слідчо-оперативні групі для встановлення усіх обставин справи.

Слідчі встановлюють всі подальші обставини справи.

Share:

Залишити відповідь