Дорожньо-транспортна пригода сталась 9 лютого на автодорозі Стрій – Тернопіль – Кропивницький неподалік села Кароліна Немирівського району. У результаті зіткнення автомобілів Volkswagenта Renault Master загинув пасажир однієї з іномарок.Поліція з’ясовує усі обставини аварії. Аварія сталась близько 03.30 години.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

За попередньою інформацією,57-річний водій автомобіля Volkswagen, житель м. Одеса, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом Renault.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 48-річний пасажир Volkswagen загинув на місці пригоди, а водій госпіталізований до лікарні.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена причина автопригоди.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Share:

Залишити відповідь