У Вінниці триває розслідування розбійного нападу та водія служби таксі, що стався у мікрорайоні Тяжилів. На початку лютого двоє молодиків, попередньо домовившись між собою, заманили таксиста у безлюдне місце, де заподіявши останньому тілесні ушкодження, забрали гроші, мобільний телефон і документи. Потерпілий втратив свідомість.

Про це повідомив прокурор Вінницької місцевої прокуратури Андрій Ковтун.

Внаслідок оперативних дій поліції, було встановлено анкетні дані правопорушників, які виявилися мешканцями м. Вінниці, один з них раніше судимий за скоєння тяжкого корисливого злочину.

Зловмисників затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб.

«Підозрюваним Вінницьким міським судом обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

У подальшому Апеляційним судом Вінницької області здійснювався розгляд апеляційних скарг захисників підозрюваних на ухвали Вінницького міського суду. При цьому, одному з підозрюваних змінено запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт, іншому, раніше судимому молодику, попередньо обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою залишено в силі», – зазначає прокурор.

Наразі досудове розслідування, яке здійснюється Лівобережним відділенням поліції ВВП ГУНП у Вінницькій області, триває, проводяться слідчі дії з метою встановлення усіх обставин події.

Share:

Залишити відповідь