Ми уже повідомляли про резонансну аварію за участю автівки «Хонда», яка на величезній швидкості врізалась в дерево і електроопору в районі Електромережі обласного центру. Постраждало двоє молодих людей. Водій отримав перелом бедра та забої, а його пасажирка, колишня дружина, – з двома переломами черепа та множинними забоями після двох діб коми ще й зараз в дуже важкому стані, пише 33kanal.com

До редакції звернулися близькі друзі Аліни, які уважно слідкують за ситуацією навколо резонансного ДТП і мають свою точку зору на все, що трапилось. Вони вважають свою подругу жертвою цієї автотрощі і стривожені тим, що справу можуть спустити по гальмах. Ось, що вони розповіли:

« Постраждалі в ДТП Аліна Шаманюк та Олександр Бойдаченко, були одружені протягом двох років, але неадекватна поведінка хлопця, його захоплення алкоголем та іншими засобами впливу на психіку, зруйнували цей шлюб. Аліна, часто скаржилася, що не хоче відновлювати їхні стосунки. А Олександр казав, що намагається зберегти шлюб. В ту ніч, коли сталася аварія, незрозуміло, як Аліна потрапила в ту «Хонду». Ця автівка належить його матері і пригнана з Америки битою.

Тому, замість подушок безпеки, мала заглушку, саме там, де сиділа Аліна. Олександр пересувався по місту, зі швидкість 180 км/год, про що свідчить стрілка, яка застигла на спідометрі розбитого авто. У правоохоронців є відеозапис, на якому зафіксовано, що хлопець не загальмував, ні на одному із червоних світлофорів. Якщо бути відвертими, то це не перший випадок нічних гонок водія, його уже попереджували, що це погано закінчиться. Але він не слухав. Нам зрозуміло одне: безкарність породжує наступну безкарність, із ще страшнішими наслідками.

У крові молодика, в момент аварії було зафіксовано 3 проміле алкоголю, коли при 2,6 проміле це майже алкогольна кома… Олександр потрапив до лікарні з переломом стена, і нещодавно відсвяткував свій день народження у лікарні, не без алкоголю, за словами медсестер. Аліна ж потрапила до лікарні, з двома відкритими черепно-мозковими, із непрацюючими легенями та у комі. На другий день прийшла до тями, на третій змогла щось з’їсти. Зараз дівчина перебуває у важко у стані.

Наче після інсульту, у неї паралізоване обличчя. Якщо найближчим часом лицьові нерви не відновляться і атрофуються, наслідки можуть бути жахливі. На жаль, транспортувати нашу красуню подругу до більш кваліфікованих закордонних медичних центрів неможливо. Тому ми молимось за неї і за наших лікарів, які роблять все можливе, щоб надати Аліні якісну допомогу.

Ми знаємо, що зараз проводяться слідчі дії, щодо встановлення тяжкості отриманих тілесних ушкоджень… Тобто готуються обвинувачення, з обтяжуючою обставиною… Також нам відомо, що родичі Олександра шукають «рішал» і намагаються змінити обвинувачення. Мол, хлопець не впорався з керуванням, через те, що машина, напередодні пройшла неякісне СТО. Але ж є факт. Який ми ще раз повторимо. Аналіз крові показав у його крові 3 проміле алкоголю.

Тому ми знову публічно запитуємо у правоохоронців: «Чому досі нетверезому водієві не висунуто обвинувачення??? Чи відповість мажор за свої злочинні дії? Адже крім Аліни могли постраждати й інші люди. Скільки їх уже загинуло на Вінницьких пішохідних переходах та на тротуарах?»

Сподіваємось, правоохоронні органи проведуть компетентне розслідування і приймуть справедливе рішення.»

Від редакції: Ми готові вислухати й інші точки зору на цю ситуацію, що викликала такий суспільний інтерес.

Це просто якийсь парадокс долі: постраждала Аліна закінчила медуніверситет і працювала косметологом.
Share:

Залишити відповідь