З кожним днем ​​кількість автовласників збільшується. Одночасно з цим зростає й кількість автошкіл. Сьогодні вибрати хорошу автошколу в місті Вінниці не так просто. Відомо більше ста приватних інструкторів, які пропонують всім бажаючим пройти навчання й оволодіти навичками керування транспортним засобом. В першу чергу варто сказати, що хороша автошкола — не завжди тільки нещодавно відкритий заклад з величезним числом нових автомобілів і симуляторів. Сьогодні практично в будь-якій сфері важливий досвід. Насамперед необхідно дивитися на персонал: наскільки професійні інструктори, який у них стаж викладання тощо. Далі розповімо про інші тонкощі вибору автошколи в Вінниці.

Вибір кращої автошколи в місті

Одна з головних переваг Вінницької обласної автошколи — інструктори з досвідом роботи понад 10 років. Навчаючись там, ви зможете отримати головне — знання, підкріплені колосальним практичним інструкторським досвідом. Якщо вірити статистиці, то більше половини автомобілістів, які потрапили до ДТП, — це люди, котрі навчалися у інструктора зі стажем 1 рік або менше. Тобто досвід навчання дуже важливий при виборі автошколи, оскільки під час відвідин такого місця головне завдання для учня — зрозуміти будову автомобіля, відчути на собі тонкощі управління транспортним засобом по місту, навчитися дорожньої етики та ПДР.

Почати пошук школи можна з друзів і знайомих. Дізнайтеся від них, де вони проходили навчання, сподобалася їм автошкола чи ні. Після, спираючись на думку друзів та знайомих, ви зможете відносно легко зробити остаточний вибір, попередньо поспілкувавшись і з інструкторами автомобільної школи. Перед подачею заяви запитаєте наступне:

• вартість курсу;

• кількість учнів;

• розклад уроків;

• кількість теоретичних і практичних занять у годинах.

Важливо, щоб заняття в автошколі проходили в зручному для вас графіку. Щоб ви завжди мали можливість ходити на роботу, до інституту, мали час на розваги й хобі. Якщо є інтерес до азартних ігор, то популярні онлайн-казино — це один з кращих способів не тільки провести час із задоволенням, але й заробити на навчання в автошколі.

Перший урок

Уявімо, що ви визначилися з закладом і тепер готуєтеся до відвідування занять. Перед початком проходження теоретичної частини обов’язково дізнайтеся, хто буде викладати уроки та проводити практичні заняття. Якщо є можливість, то не завадить попереднє знайомство й спілкування з викладачем. Ще раз підкреслимо, що від професіоналізму інструктора залежить те, наскільки ви успішно здасте іспити та освоїте навички правильної експлуатації автомобільного транспорту.

В ідеалі інструктор повинен розповісти й показати, як слід поводитися на дорозі. Акцент повинен бути зроблений на навчанні теорії та практики, але не на складання іспитів, до яких ще далеко. Другий важливий критерій — стаж, але не водійський, а інструкторський. Ці два різних поняття слід розрізняти. Досвідчений інструктор повинен мати терпіння, бути спокійним і вміти знаходити відповіді на будь-які питання учня. Зверніть увагу, як він керує автомобілем, наскільки впевнено тримає кермо й дотримується правильного положення під час водіння. Якщо ви не помітили ніяких відхилень, то, скоріш за все, ви дійсно потрапили до професіонала, а значить, зможете перейняти всі професійні навички правильної та безпечної експлуатації легкового й вантажного автомобільного транспорту.

Share:

Залишити відповідь