У Вінниці на нерегульованих пішохідних переходах через вул. Київську (в районі вул. Стеценка) встановили острівці безпеки. Облаштовано пандуси на всіх виходах на переходах для забезпечення доступності маломобільних груп населення. Також встановили нове освітлення на перехрестя та проходу до набережної Південного Бугу.

Про це у Фейсбук написав радник міського голова Віктор Перлов.

«Перехід поєднує житлову забудову з набережною Південного Бугу, а також зупинку громадського транспорту з дитячими та спортивними секціями у приміщеннях колишнього заводу «Інфракон». Містяни неодноразово звертались з проханням впорядкувати рух на перехресті, а місцеві мешканці під час громадських заходів за проектом розвитку Замостя наголошували на важливості переходів як основного шляху до рекреації – набережної річки та «Бригантини».

Впорядковано ширину смуг руху до 3 м – для заспокоєння трафіку і зниження аварійності. Бетонні конструкції острівців створюють ветерани АТО – Соціальне підприємство УВВ інжиніринг», – пише Перлов.

Також облаштовано пандуси на всіх виходах на переходи – для забезпечення доступності маломобільних груп населення. Попередньо встановлено нове освітлення перехрестя та проходу до набережної.

Share:

Залишити відповідь