Ввечері 19 червня у Вінниці сталася ДТП. Автомобіль Hyundai, за кермом якого була нетвереза водійка, наїхав на 18-річного хлопця, який переходив дорогу по регульованому пішохідному переході. З місця ДТП жінка поїхала, але її поліцейські швидко розшукали. Хлопця госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Аварія сталась близько 22:20 години по вулиці Чорновола.

Водійка автомобіля Hyundai вчинила наїзд на 18-річного пішохода, який перетинав проїзну частину дороги по регульованому пішохідному переході. Потерпілий, житель обласного центру, з тілесними ушкодженнями госпіталізований до вінницької лікарні.

Завдяки показам очевидців патрульні поліцейські швидко розшукали правопорушницю, яка не встигла далеко від’їхати від місця аварії.

Поліцейські освідували водійку з допомогою «Драгера». В її організмі виявлено 1.94 проміле алкоголю.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Джерело: vinnitsa.info

Share:

Залишити відповідь