Коли працівники відділу безпеки дорожнього руху здійснювали відпрацювання в Барському та Шаргородському районах, на дорозі Т-0218 «Лука-Барська – Ямпіль» вони помітили автомобіль Chevrolet Lacetti, який їхав з порушеннями правил дорожнього руху. На сигнали патрульних водій автівки не реагував, а лише пришвидшився та почав тікати. Зрештою, його вдалося заблокувати на подвір’ї приватного будинку.

Про це повідомляють в пресслужбі патрульної поліції Вінницької області.

Як йдеться повідомленні патрульних, на якусь мить водій зменшив швидкість майже до повної зупинки, проте, щойно патрульні до нього підійшли, знову пришвидшився і став тікати. Дорогою чоловік неодноразово порушував ПДР, виїжджав на зустрічну смугу руху та створював аварійні ситуації, а також декілька разів навіть втрачав керування автомобілем.

На великій швидкості водій звернув до вузької вулиці та заїхав у тупик, після чого повернув на подвір’я приватного будинку, де й був заблокований службовим автомобілем патрульних.

Спочатку кермувальник відмовлявся не те що спілкуватись, а й взагалі виходити з автівки. На місці події з’явились родичі водія, які намагались вмовити його поводитись адекватно.

Під час спілкування з кермувальником працівники відділу безпеки дорожнього руху помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити огляд на алкотестері або в медичному закладі чоловік відмовився.

На 31-річного водія Chevrolet Lacetti патрульні склали протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та за ст. 122-2 (незупинка на вимогу працівників поліції) КУпАП.

Відео – з YouTube-каналу патрульної поліції Вінницької області

Share:

Залишити відповідь