Ввечері 13 червня вінницькі патрульні зупинили автомобіль Opel Omega, який порушував ПДР. Водій був п’яним, йому запропонували пройти перевірку на стан сп’яніння. Результат алкотестеру Drager зашкалив – понад 5 проміле, це у (мінімум) 25 разів перевищує допустиму норму.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Вінницької області.

Під час спілкування з порушником інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння: хода чоловіка була хиткою, мова – нечіткою, а з ротової порожнини відчувався запах алкоголю.

На місці зупинки в присутності 2-х свідків патрульні провели водієві перевірку на стан сп’яніння, під час якої результат алкотестеру Drager зашкалив – понад 5 проміле, що засвідчили стрілки вгору на його екрані.

«Такий результат є рекордним у нашому місті і перевищує допустиму норму мінімум у 25 разів. Більш, ніж за 4 роки існування у Вінниці патрульної поліції ми вперше зупинили водія у стані сп’яніння з такими результатами алкотестеру. Більше 5 проміле прилад показати не здатен», – повідомляє прес-служба патрульної поліції.

На 55-річного водія Opel Omega патрульні поліцейські склали протокол за ст. 130 (керування транпортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 2 ст 122 (за те, що під час зміни напрямку руху водій не увімкнув покажчик повороту) КУпАП.

Джерело: Vinnitsa.info

Share:

Залишити відповідь