Вранці 23 липня у Літинському районі сталася смертельна ДТП. Автомобіль «OPEL Zafira» зіткнувся із вантажівкою, внаслідок чого загинули четверо людей, ще четверо госпіталізовані до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні о 5.30 ранку на автодорозі М-12 поблизу села Лукашівка.

Попередньо встановлено, що в салоні автомобіля OPEL Zafira, який зіткнувся з вантажним автомобілем MAN, перебувало 7 осіб. Четверо пасажирів легковика загинули. Водії обох транспортних засобів та ще двоє пасажирів легковика отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості та наразі госпіталізовані.

Після зіткнення вантажівка виїхала за межі проїжджої частини дороги та перекинулась. На місці події працює слідчо-оперативна група Головного управління поліції та експерти НДЕКЦ.

Поліцейські встановлюють особи учасників аварії.

Обставини та причини автопригоди з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачене покарання — до 10 років позбавлення волі.

Share:

Залишити відповідь