Купити авто в Україні може кожен! Розкажемо далі про найвигідніші варіанти придбання.

Давно бажаєте стати власником транспортного засобу? Роздивляєтесь різні способи, щоб купити авто за вигідною ціною та в чудовому технічному стані?

Давно бажаєте стати власником транспортного засобу? Роздивляєтесь різні способи, щоб купити авто за вигідною ціною та в чудовому технічному стані? Зараз в Україні відкрито десятки та сотні різних місць продажу, тому знайти найближчий варіант не складе труднощів. Проте знайти «будь-який» – не вихід. Потрібно ретельно проаналізувати всі можливі місця придбання, а вже потім вибирати один єдиний. Ми оцінили безліч популярних варіантів і знайшли найкращі пропозиції для Вас. Далі Ви можете ознайомитись з результатами та вибрати для себе місце для придбання машини.

Варіант №1. ПланетАвто. Ця компанія достатньо відома в Україні, адже активно працює на ринку з 2006 року. Перевагою ПланетАвто можна вважати https://planetavto.ua/, десятки професіональних співробітників компанії, швидкий автоматизований процес створення та перевірки документів. Недостатньо коштів для миттєвої покупки? ПланетАвто пропонує оформити авто в розстрочку та отримати машину мрії всього лише після першого внеску. Вибрати транспортний засіб можливо завдяки інтернету. На сайті компанії можна подивитись декілька тисяч оголошень про продаж різних транспортних засобів. Завдяки комфортному фільтру на сайті Ви можете вибрати параметри, які Вам потрібні. Наприклад, вибрати місто та майданчик і подивитись авто на ньому. Або вибрати марку та модель, яка найбільше подобається. Кожне оголошення має реальні фото, опис характеристик та комплектацій. Деякі оголошення мають відео огляд та опис дефектів. Переходьте на сайт ПланетАвто або приїжджайте до найближчої площадки, купуйте авто в розстрочку вже сьогодні!

Варіант №2. Трейд Ін з салоном. Якщо у Вас вже є машина, але Ви бажаєте замінити її на іншу, то можете скористатись популярною в Україні послугою Trade In. Сутність операції полягає в обміні Вашого транспортного засобу на новеньку модель з доплатою покупця. Перевагою такого варіанта може стати свіжість та новизна моделі, відсутність пробігу та дефектів. Мінуси також досить логічні: вартість доплати за отримання нової машини, можливі додаткові комісії та страховки.

Варіант №3. Пошук на популярних сайтах оголошень (Олх, Авторіа, РСТ). На сайтах безкоштовних оголошень будь-хто може створити оголошення за своєю ціною. Перевагами стануть великий вибір різних марок та моделей, різні ціни на авто. Мінуси: махінації, приховані недоліки, ціни непідконтрольні ринку.

Такими були найпопулярніші варіанти придбання бу авто в Україні.

Share:

Залишити відповідь