8 вересня у Вінниці патрульні оштрафували інспектора з паркування, який неправильно запаркувався. Напередодні інспектор оштрафував вінничанина за неправильну парковку.

Близько 11 годині вінничанин В’ячеслав припаркувався по площі Привокзальна.

«Я дуже поспішав, місць не було. Втиснувся там, де було. Але зупинився буквально на 15 хвилин. Коли повернувся, вже був виписаний. Я його одразу сплатив. 255 гривень. Бо був винний», – Вінниця.info розповідає В’ячеслав, прізвища не називає.

Поруч із своїм авто вінничанин помітив припаркований білий скутер без номерних знаків.

«Транспортний засіб був припаркований також у забороненому місці – на смузі для маршрутних транспортних засобів. Під знаком 3.34 «Зупинку заборонено». Я викликав поліцію, щоб і цей скутер оштрафували», – продовжує В’ячеслав.

Коли на місце приїхали правоохоронці, вони з’ясували, водій скутера – інспектор паркування. Він, до речі, напередодні і оштрафував В’ячеслава.

«Можу зауважити, спілкування між мною, поліцією та інспектором паркування проходило у дуже адекватній атмосфері. Він також визнав свою провину і не був проти виписаного штрафу. Розійшлися мирно», – підкреслює вінничанин.

Редакція зв’язалась з керівником відділу паркування при Департаменті енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міськради.

Share:

Залишити відповідь