Водій BMW, який 10 листопада у Вінниці збив насмерть вінничанина та втік з місця події, сам прийшов до поліції. Наразі він перебуває в слідчому ізоляторі та надає покази. 

Як повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області, аварія сталась близько 21:00 біля зупинки громадського транспорту «Станіславського». Після ДТП водій втік.

Інформацію про розшук автомобіля та водія надали поліцейським Вінницької та сусідньої областей, а також інформовано громадян через ЗМІ та соцмережі.

Як видно з відео та розповідається в сюжеті “Ситуаційного центру”, пішохід о 21:13 перебігав дорогу в невстановленому місці – поблизу зупинки громадського транспорту “Станіславського”. Водій автомобіля BMW допустив наїзд на 51-річного вінничанина. Від отриманих травм потерпілий помер на місці пригоди.

Зазначено, що наступного дня автомобіль BMW на іноземній реєстрації з пошкодженнями, характерними для ДТП, знайшли в лісовому масиві рибалки на Київській трасі при виїзді з міста.

Правоохоронці встановили власника машини та усіх осіб, які нею користувались та з рештою вийшли на особу водія, причетного до аварії. Чоловік переховувався від поліції.

Врешті вчора, “12 листопада, 25-річний чоловік, причетний до ДТП, сам прийшов у поліцію. Він затриманий у процесуальному порядку та надає покази слідчим”.

Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідчим управлінням поліції розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Share:

Залишити відповідь