16 листопада близько 13:40 на Гніванському шосе камери відеоспостереження Ситуаційного центру зафіксували аварію. Водій Toyota виїхав на острівець безпеки та збив дорожній знак, після чого ‒ втік з місця аварії. Патрульні та інспектори Муніципальної варти винесли на нього два адмінпротокола.

Відео інциденту опублікували на фейсбук-сторінці Ситуаційного центру.

«Водій автомобіля Toyota Tundra не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на острівець, внаслідок чого було пошкоджено дорожній знак. Не зупиняючись, автівка зникла з місця ДТП, однак невдовзі порушника було розшукано неподалік. Керманич чорного позашляховика отримав два протоколи: від патрульних – за вчинення ДТП (ст.124 КУпАП), а від працівників Муніципальної варти – за пошкодження комунального майна (ст.152 КУпАП)», ‒ йдеться в дописі Ситуаційного центру.

Довідково

Порушення за ст.124 КУпАП ‒ тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 гривень) або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Порушення за ст.152 КУпАП ‒ тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 гривень) і на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності ‒ від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1 700 гривень).

Share:

Залишити відповідь