12 грудня у Вінниці лоб в лоб зіткнулись Mazda 6 та Volkswagen Т4. У результаті аварії травмувались водії транспортних засобів та четверо їхніх пасажирів. Усіх госпіталізовано до лікарні з травмами різного ступеня важкості. В поліції відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Аварія сталась близько п’ятої години ранку на вулиці Батозькій, біля Муніципального ринку. За попередніми даними слідства, 35-річний вінничанин, керуючи автомобілем Mazda 6, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen Т4 під керуванням 36-річного жителя Калинівського району.

Під час аварії у обох автівках, крім водіїв, знаходились по двоє пасажирів віком 27, 34, 39 та 53 років. Вони та кермувальники транспортних засобів з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані у лікарню.

За зовнішніми ознаками водій Mazda 6 знаходився в стані алкогольного сп’яніння. У обох водіїв взято зразки крові для визначення наявності чи відсутності у ній алкоголю.

Для з’ясування всіх обставин слідчими призначено ряд експертиз у межах кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Share:

Залишити відповідь