Жахлива автотроща сталась в Іллінцях на вулиці Незалежності. Автомобіль «Мерседес МL» здійснив наїзд на велосипедиста, який отримав смертельні травми. За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля «Мерседес ML» не впорався з керуванням та допустив наїзд на велосипедиста, який рухався по проїзній частині дороги. Внаслідок аварії тяжкі травми отримав 58-річний велосипедист, який під час надання медичної допомоги в лікарні помер.

45-річний водій автомобіля за зовнішніми ознаками був у нетверезому стані. Освідування на стан сп’яніння затриманого виявило 0, 77 проміле алкоголя в організмі. Крім того, у нього відібрані зразки крові для проведення експертизи. – повідомляє поліція Вінницької області.

Проте місцеві активісти просто лютують від чергової НП із водієм. Сміливо називають його “лісобароном”, та кажуть, що подібні ситуації у нього трапляються доволі часто.

Мова де про місцевого бізнесмена Юрія Пустенька. Він займається вирубкою та продажем деревини. За цим неадекватним чоловіком ми спостерігаємо більше трьох років. Це знаменитий “герой” нашого району, раніше возив дітей у багажнику. Ще у 2016 році почались перші конфлікти. Він “літав” на своїй ВМW X6 поблизу місцевого кафе – його “заносило” у різні сторони.

Коли ж поліція зупинила водія, аби зробити зауваження, то із кафе вибігла група молодиків. Всі разом ледь не влаштували побоїще. Навіть погрожували тоді поліцейським. А ще він у своєму багажнику возив двох людей. Ходили чутки, що це його раби. А возить їх, щоб виконували будь-які забаганки. А потім розповідали, що це сини депутатів колишньої сільради. Коли ж водія, попри опір, доставили в лікарню для обстеження на стан алкогольного сп’яніння, чоловік просив трохи почекати. Натякав всім на “своїх суддів і прокурорів”.

Звісно, тоді все “замяли”. І ось знову, але вже на Мерседесі, він збив насмерть невинну людину. Хто б міг подумати, та це вже абсурд. За нього покрито вже десятки гріхів. Можливо, цього разу його змусять відповісти? – заявляють місцеві активісти.

Джерело: 33kanal.com

Share:

Залишити відповідь