Обмін авто без грошей може бути тільки у двох випадках: ключ на ключ або сплата за різницю в майбутньому. Якщо перший варіант не можна назвати вигідним та безпечним, то другий вважається популярним та сучасним. Розстрочка в цьому випадку розцінюється як договір кредитування, в якому різниця між дорогим та дешевим транспортним засобом стане базою нарахування відсотків. Завдяки розстрочці кожен може забрати машину мрії сьогодні, а платити гроші в наступних місяцях частинами. Термін кредитування найчастіше не перевищує 5 років, проте можна закрити різницю достроково. Як виконати обмін авто без грошей та де оформити розстрочку? Про всі подробиці читайте далі.

Обмін авто без грошей можна виконати за 1-3 дні, для цього потрібно дотримуватись кількох пунктів. По-перше, варто вибрати надійний майданчик з оформленими документами на надання кредитування. Стаж роботи краще вибирати значний (від 6 років), тому що довготривале існування в цій сфері свідчить про стабільність роботи та кількість клієнтів. По-друге, рекомендуємо вибрати день та відвідати майданчик для отримання оцінки власного автомобіля, а також для вибору машини з асортименту компанії. В деяких компаніях пропонують розрахувати ціну власноруч на сайті, а також оглянути асортимент онлайн в оголошеннях на сайті бренду. По-третє, для оформлення розстрочки знадобляться оригінали паспорту та ідентифікаційного номера.

Обмін авто з розстрочкою сплати ділиться на 2 простих етапи. Спочатку компанія після оцінки робить викуп транспортного засобу в Сервісному центрі, а потім – оформлення новішого на майданчику фірми. Клієнт отримує машину після підписання договору розстрочки, також компанія надає графік виплат з повним описом сум та дат. Українці вибирають обмін авто з розстрочкою через: швидкість оформлення, безпека обміну, оплата згодом, асортимент, комфорт послуги. Є певні нюанси, які не подобаються частині громадян. Наприклад, розстрочка є видом кредитування, тому в щомісячних виплатах є процент комісії. Також недоліком може стати оцінка машини, яка буде на кілька пунктів нижче ціни в оголошеннях.

Сервіс ПланетАвто – обмін авто без грошей та з оформленням розстрочки. 15 років на ринку, 29 майданчиків в густонаселених містах держави, 9000+ машин на сайті – ПланетАвто пропонує швидкий та безпечний обмін авто. На сайті PlanetAvto можна знайти транспортні засоби на будь-який смак: легкові моделі, мотоцикли, невеликі вантажні варіанти. Онлайн оцінка доступна вже зараз на сайті ПланетАвто.

 

Share:

Залишити відповідь