У Citroën https://citroen.niko.ua/car/jumper-furgon/ історія фургонів йде корінням в початок двадцятого століття. Дійсно, марка вийшла в сегмент легких комерційних автомобілів ще в 1928 році з такими новаторськими моделями, як C4 Fourgon, Type H і 2CV Fourgonette. Сьогодні, як ніколи раніше, це спадщина дозволяє бренду пропонувати рішення, адаптовані до кожної області застосування.

Індивідуально для кожної професії

Співвідношення обсягу вантажу і зовнішніх габаритів Citroën Jumper встановлює стандарти для цього сегмента. Більш того, ви можете вибирати з широкого спектру комбінацій обсягів відповідно до потреб вашого бізнесу.

На додаток до вантажного відсіку комерційного транспорту, виготовленому за індивідуальним замовленням, існують нескінченні можливості для переобладнання, включаючи Jumper Double Cab, Jumper Refrigerated, Jumper Pick-up, Jumper 4 × 4, Jumper Wheelchair Transport, Jumper Glass Reclaimer, Jumper Bakwagen і Jumper Autotransporter.

Дизайн Citroën Jumper має рішуче сучасний дизайн, в якому головне – функціональність і передової комфорт. Його носова частина динамічна і надійна завдяки світлодіодним денним ходовим вогнів, і він виділяється оптимізованим становищем водія, простий у використанні архітектурою і ергономікою, а також винятковою вантажопідйомністю завдяки неперевершеному співвідношенню обсягу вантажу і габаритів над головою.

Лінійка легких комерційних автомобілів Citroën стала більш послідовної, ніж будь-коли, вона залишається вірною гаслу бренду «Inspired by Pro», черпаючи натхнення з очікувань професійних клієнтів. Подібно New Berlingo Van і Jumpy, Jumper тепер доступний в широкому асортименті, адаптованому для різних професій і потреб. З цією метою версії Control і Club Gamma були доповнені версіями Worker і Driver.

Citroën Jumper Driver

Зі свого боку, Citroën Jumper Driver був розроблений для професіоналів, які багато часу проводять за кермом, наприклад для кур’єрів, які забезпечують доставку в місті та за його межами.

  • Функції безпеки за допомогою пакета безпеки (активний аварійне гальмо, попередження про смугу руху, розпізнавання дорожніх знаків, автоматичне включення фар, автоматичне включення дальнього світла, автоматичні двірники переднього скла).
  • Комфортне оснащення: сенсорний екран 5 дюймів з навігаційною системою і USB-портом, передні протитуманні фари.
  • І для полегшення маневрів: камера заднього виду.

Citroën Jumper Worker

Citroën Jumper Worker націлений на професіоналів, які перевозять матеріали і співробітників на всі типи – іноді важкодоступні об’єкти.

  • Додатковий захист, така як чорні розширювачі колісних арок, захисна пластина під двигуном, а також передні (всі версії) і задні (фургони) спідниці бампера.
  • Оптимальне зчеплення з дорогою завдяки інтелектуальній системі контролю тяги в поєднанні з всесезоннимі шинами і системою допомоги при рушанні з пагорба (Hill Assist Control).
  • Комфортні функції, такі як кондиціонер з вентильованим бардачку, аудіосистема з функцією Bluetooth і USB-з’єднанням, регулятор / обмежувач швидкості і письмовий стіл на приладовій панелі.
Share:

Залишити відповідь