Є кілька варіантів зробити обмін авто та отримати кращу та новішу модель: оформити розстрочку на різницю, зібрати доплату, вигідно продати та потім купити іншу машину. Найпопулярнішими та найпростішими варіантами є обмін авто з доплатою та з розстрочкою, адже їх можна реалізувати простим та ефективним методом. Єдина річ, яка ці варіанти відрізняє, – це наявність чи відсутність грошей для сплати або розстрочки вартості. Варто оцінити методи обміну авто та вирішити яким скористатись, якщо наразі додаткових грошей немає.

Обмін авто з доплатою є класичним методом, адже потребує лише накопичення коштів для подальшого придбання дорожчої моделі. Не потрібно відкривати жодних кредитів та розстрочок, підписувати документи та потім сплачувати. Якщо є додаткова сума, то можна просто після продажу машини вибрати іншу дорожчу та додати до вартості проданої накопичені тисячі гривень. Звісно, звучить дуже логічно та просто, проте знадобиться час та нерви для накопичення цієї суми. Потрібно буде економити та відкладати, відмовитись від певних витрат та можливо відпустки, адже сума доплати найчастіше є значною. Серед позитивних аспектів обміну авто з доплатою: жодних комісій та паперів. Мінуси: витратити час для накопичення, важко знайти сили та стимул для економії.

Обмін авто з розстрочкою дозволить вже зараз отримати кращу та новішу машину, а платити різницю частинами в наступні місяці. Для цього потрібно вибрати майданчик та приїхати для отримання оцінки транспортного засобу та огляду асортименту. Компанія запропонує швидкий викуп за ціною оцінки майданчика або комісійний викуп за 110-115% вартості оцінки. Комісійний продаж вигідний, проте займає більше часу, тому що компанія шукає покупця на транспортний засіб. Далі можна буде вибрати машину з асортименту та оформити договір розстрочки, за яким вартість різниці платити наступними місяцями частинами. Позитивні сторони такого обміну авто: швидко і просто отримати кращу модель вже на цьому тижні, безпечно та легко продати та оформити нову машину, більшість процесів можна виконати онлайн або делегувати представнику компанії.

ПланетАвто – обмін авто з розстрочкою на 29 майданчиках. Сайт PlanetAvto допоможе зекономити час, тому вже зараз можна онлайн отримати оцінку машини, дізнатись про всі умови та послуги, оцінити понад 9000 оголошень та вибрати найкраще з них для огляду на майданчику. Почати процес та дізнатись більше можна на сторінці ПланетАвто.

Share:

Залишити відповідь