Попередній огляд модельного ряду Ford та нові транспортні засоби 2020 року

Модельний ряд Ford включає міські компактні авто. Протягом більшої частини минулого століття ми довіряли компанії Ford, щоб вона принесла нам автомобілі на вершину гри-як у передових інноваціях, так і в провідних класах. Ніколи не задовольняючись тим, що залишаєтесь у стані нерухомості, сім’я має намір викликати неабиякий сплеск на ринку до 2020 модельного року, і ми раді показати вам, що було розроблено. Без зайвих роздумів приєднуйтесь до Sherwood Ford, коли ми перевіряємо попередній перегляд модельного ряду Ford 2020 року, а також деякі нові автомобілі, на які слідкуйте!

Які транспортні засоби зберігає Ford до 2020 року?

Мабуть, найбільш різкою зміною у філософії Ford на 2020 рік буде ліквідація всіх типів седанів, з новим акцентом на пікапи, позашляховики та, найголовніше, повністю електричні/гібридні транспортні засоби. У рамках цієї стратегії Ford впровадить гібридні технології у деяких своїх найпопулярніших моделях, таких як F-150.

Це рішення було спричинено останніми даними продажів, які підрахували, що лише продажі позашляховиків становлять понад 50 відсотків промислових продажів у Сполучених Штатах. До 2020 року Ford заявив, що у нього буде вісім моделей позашляховиків, у тому числі нові продуктивні лінії для Escape та Explorer. Крім того, Ford збирається дебютувати нові автомобілі Transit та E-Series до 2020 модельного року, це рішення неодмінно схвилює клієнтів комерційних автомобілів.

Нові технічні та трансмісійні можливості на автомобілях Ford 2020 року

Для того, щоб залишатися на передньому краї технічних інновацій, всі нові автомобілі Ford, як очікується, включатимуть 4G LTE Wi-Fi, що дозволяє всім пасажирам стояти в черзі для неймовірно швидкого підключення до Інтернету. Також водії можуть очікувати стандартного комплекту допомоги водію Ford Co-Pilot360, який включає достатньо технологій для захисту з усіх боків!

Які функції допомоги водію поставляються з Ford Co-Pilot360?

Отримайте більше інформації про Форд модельний ряд 2020 року з Шервудом Фордом.

Якщо ви хочете дізнатися більше про те, що Ford готує для найближчих модельних років, не забудьте натиснути тут, щоб перейти до офіційного пресреліз, який детальніше висвітлює це питання. В іншому випадку ми радимо вам у будь-який час звернутися до Шервуда Форда з питаннями, які у вас можуть виникнути!

Share:

Залишити відповідь