Після того, як автомобіль потрапив у ДТП, кожний автовласник самостійно вирішує, як вчинити з ТЗ, в залежності від того, якої ступені пошкодження були зафіксовані. Якщо після аварії пошкодження несуттєві, можна звернутися до спеціалістів, які проведуть реставрацію та ремонт автівки. Головне знайти відповідального майстра, який швидко та якісно відремонтує пошкоджене майно. 

Але якщо транспорт зазнав середньо тяжких ушкоджень або суттєво постраждав кузов, варто бути готовим до того, що капіталовкладення зростуть у декілька разів. До того ж варто зауважити, що не кожен майстер зможе правильно відреставрувати кузов, і навіть невелика помилка можете призвести до певних наслідків:

  • Виникнення складнощів в керуванні транспортним засобом;
  • Нерівномірне зношування шин;
  • Нещільне прилягання крил, капоту та дверцят до інших елементів автомобіля;
  • Збільшення площі утворення корозії, що також призведе до коштовного ремонту автомобіля. 

Окрім того, транспорт з такими дефектами може бути потенційно небезпечним не тільки для водія та пасажирів, але й для інших учасників дорожньо-транспортного руху. 

Якщо ваш автомобіль зазнав тяжких пошкоджень і не підлягає ремонту чи реставрації, найкращим варіантом буде звернутися в ShopAvto та скористатись послугою «Терміновий викуп битих авто».

Така послуга, як викуп битих авто, після ДТП, не є новою та здійснюється в кожній країні світу. За рахунок такої послуги можна відшкодувати частину збитків та позбутися транспорту, який кожен раз буде нагадувати про неприємну дорожню пригоду. 

Деякі власники пошкодженого транспорту намагаються продати такі машини самостійно по запчастинах, але такі дії не дадуть стовідсоткового результату та вимагатимуть від власника багато вільного часу. Якщо ж ви хочете максимально вигідно продати авто після ДТП або в значній мірі компенсувати втрати, рекомендуємо звернутись ShopAvto.

Ми володіємо більш ніж достатнім досвідом роботи з аварійними автомобілями. Співробітники ShopAvto детально розглядають кожний окремий випадок, враховують всі побажання клієнтів та йдуть назустріч, щоб кожний автовласник був задоволений співпрацею з нами. 

Ми готові купити ваш автомобіль, незалежно від його стану та місцезнаходження. Телефонуйте в будь-який час, адже ми працюємо цілодобово без вихідних та святкових днів!

Share:

Залишити відповідь