Сьогодні, 23 листопада, у Вінниці померла велосипедистка, яку п’ять днів тому збив нетверезий водій. Винуватцем смертельної аварії виявився учасник громадської організації “Дорожній контроль”. Експертиза підтвердила наявність алкоголю у крові водія. 

Інформацію підтвердили у поліції.

Аварія сталася 18 листопада по вулиці Данила Нечая, в районі перехрестя з провулком Сірка близько 18:30 години. Жінка з велосипедом перетинала проїзну частину дороги, коли її збив автомобіль Mercedes.

Постраждала отримала політравми, закриту черепно-мозкову травму та переломом обох гомілок. Жінка протягом цього часу перебувала у реанімації, однак врятувати потерпілу лікарям не вдалося. Сьогодні вона померла.

Як з’ясувалося, за кермом автомобіля перебував нетверезий 30-річний вінничанин – учасник громадської організації “Дорожній контроль Вінниця”.

“Моє відношення максимально негативне, як і всіх членів нашої громадської організації. Ви мабуть не раз чули, а можливо й бачили, як ми боролися за права людей на дорогах та буквально ловили п’яних суддів, чиновників та багатьох інших водіїв. Важко звісно коментувати, але винний має понести покарання. Тому найперше звісно, що ми зробили, це виключили його із нашої спільноти. Весь цей час, поки жінка була у лікарні, ми намагалися їй допомагати, однак сьогодні дізналися, що вона померла”, — розповів очільник громадської організації “Дорожній контроль” Володимир Затайдух.

Share:

Залишити відповідь