Продаж необробленої деревини є одним із перспективних напрямів функціонування системи електронних торгів, яка забезпечує дотримання прозорих умов та рівних прав для всіх учасників. На сьогоднішній день кожен громадянин України може скористатися послугами системи Прозорро.Продажі та її акредитованих майданчиків, одним з яких є УУБ. 

Продаж необробленої деревини реалізується лісовими господарствами, які мають великі запаси продукції та мають можливість продавати не менше  двадцяти п’яти відсотків від них. На аукціонах ви можете знайти багато цікавих та вигідних пропозицій щодо продажу якісної необробленої деревини та позмагатися за перемогу в них. Формування вартості конкретного виду деревини залежить від різних факторів до яких належать:

  • якість продукції;
  • місцевість її видобутку;
  • регіон продажу;
  • лісове господарство, яке реалізує товар;
  • загальний попит на ринку деревини та інші.

Щоб дізнатися актуальні ціни на деревину граба,берези, ялівця, модрини та інших порід, необхідно пройти реєстрацію в системі УУБ. Після неї перед кожним користувачем відкриваються тисячі вигідних лотів, які є актуальними на ринку України.

Дізнатися більше про ваші можливості та переваги використання Української Універсальної Біржі можна за посиланням на сайт https://www.uub.com.ua/rus/presscenter/novosti-birzhi/tsena-na-drevesynu-na-torgah-ooo-ukraynskaya-unyversalnaya-byrzha/

Як прийняти участь у відкритих торгах по продажу деревини в Україні

Для того, щоб отримати доступ до всіх публічних торгів по продажу необробленої деревини різних порід, необхідно зареєструватися на сайті УУБ та зробити страховий внесок. Після проходження цих процедур ви зможете знайти вигідні лоти та подавати до них свої пропозиції. Використання майданчику дозволяє кожному учаснику знайти співпрацю з надійними партнерами та укласти з ними угоди з купівлі-продажу продукції. 

На сайті УУБ представлені всі актуальні аукціони, які наразі діють у всіх регіонах України. Кожен учасник системи має право в будь-який момент подивитися як вони проходять та впевнитися, що процедура чесна та прозора. Таким чином забезпечується відкритість торгів, яка унеможливлює махінації чи тіньові схеми. 

Ринок лісу постійно розвивається, завдяки постійному зростаючому попиту на деревину. Для задоволення потреб ринку необхідно запровадження нових умов його функціонування, які забезпечуються на Прозорро.Продажі. Майданчик УУБ надає користувачам інформаційну підтримку за допомогою поштової та смс-розсилки, а також послуги досвідчених фахівців. Якщо вам потрібна допомога для участі в торгах по продажу-купівлі деревини, то ви завжди можете скористатися їх послугами. Всі учасники аукціонів мають рівні права та високі шанси на перемогу, які забезпечуються спеціальними державними органами. Отримати перемогу в боротьбі за вигідний лот може навіть новачок. Для цього необхідно виконати всі правила аукціону та подати вигідну пропозицію щодо співпраці.

Share:

Залишити відповідь