Дорожньо-транспортна пригода – часта ситуація на дорогах громадського користування. Неуважність, перевищення швидкісного режиму або порушення правил дорожнього руху можуть призвести до ДТП із пошкодженням майна (транспортного засобу) або заподіянням фізичних травм учасникам аварії.

У деяких ситуаціях учасникам ДТП вдається розібратися на місці, наприклад, за допомогою Європротоколу. Якщо ситуація складна і від вас вимагають матеріальну компенсацію (крім страховки), зверніться до юриста. Досвідчений юрист у Вінниці Малик Олександр Володимирович https://malyk.com.ua/ допоможе відстояти вашу невинність.

У разі спірної ситуації нікому не потрібно платити, тим більше дома скоєння аварії. Телефонуйте адвокату, і з’ясовуйте суть претензій або небажання компенсувати матеріальні збитки, використовуючи весь досвід адвоката. У смартфоні має бути записаний контактний номер юриста, який готовий приїхати на допомогу.

Контактні номери адвоката

+38 (096) 109-76-08
+38 (050) 105-33-11

Адвокат з ДТП

Не рідко суперечки після аварій на дорогах розглядають у суді. Досвідчений адвокат по ДТП може представляти ваші інтереси та вашу сторону у розгляді справи. Також розгляд між сторонами може завершитися ще до суду. Юрист розкладе по поличках, у чому друга сторона не має рації, і чому жодної компенсації виплачено не буде.

Безумовно, якщо ви порушили ПДР і стали винуватцем ДТП, матеріальні витрати має покрити страховка. Проте, якщо постраждала сторона вимагає значно більше суми компенсації, також потрібен юрист. Після аргументів та доводів у ваш бік суд ухвалить справедливе рішення.

Кожна аварія на дорозі – це індивідуальний випадок. Більшість ДТП можна вирішити до суду. Однак, якщо є додаткові обставини, нетверезий водій, пішохід, перехід, який переходив дорогу в недозволеному місці, потрібно діяти, виходячи із ситуації. Досвідчений адвокат допоможе впоратися із будь-якою ситуацією.

Головне, не робіть жодних дій до моменту консультації з юристом. Опишіть ситуацію по телефону, отримайте пораду на першу годину або на перший час, і чекайте, поки фахівець приїде на місце події.

Ніколи не знаєш, на якій ділянці на дорозі чекає автопідстава, коли на зустрічній смузі руху вилетить бізнесмен на недорожчому автомобілі або власник «жигулі» з простроченою страховкою. У будь-якому випадку є можливість проконсультуватися, отримати кваліфіковану допомогу.

Запишіть контактний номер, щоб завжди знати, до кого звертатися за допомогою та консультацією у разі аварії на дорозі.

Share:

Залишити відповідь