Готуєте автомобіль до спекотного літнього сезону? Щоб не відчувати дискомфорт у салоні транспортного засобу під час літньої задухи, заздалегідь перевірте роботу кондиціонера. Якщо виявили неполадки або ви давно заправляли кондиціонер, зверніться за допомогою до спеціалізованого сервісу.

Заправка та ремонт автокондиціонера

Якщо цікавить якісний ремонт та заправка кондиціонерів у Львові, зверніться до «Ірен Автоцентру». До ваших послуг команда професіоналів, готова виконати роботу швидко та ефективно. Записуйтесь попередньо на діагностику або конкретний вид ремонтних робіт, щоб зробити ремонт якісно за найвигіднішою ціною.

Чому варто вибрати «Ірен Автоцентр»:

  • команда досвідчених майстрів працює зі всіма видами поломок усіх видів автокондиціонерів;
  • швидке та якісне обслуговування в автосервісі;
  • вигідні ціни на всі види ремонтних послуг, а також заправку та діагностику.

Якщо ви більше п’яти років не обслуговували кондиціонер, настав час перевірити його роботу, при необхідності заправити фреон, а також провести дезінфекцію системи, усунення зайвих запахів. Цікавтеся всіма видами послуг. Якщо залишилися питання, звертайтеся за допомогою та консультацією до професіоналів. Вибирайте послуги найкращих фахівців, готових зробити роботу максимально швидко та ефективно.

Також фахівці готові зайнятися виправленням неякісної роботи з кліматичною технікою, яку виконали фахівці на іншому СТО. Попередньо знадобиться діагностика, ви дізнаєтеся, в чому була справжня проблема некоректної роботи пристрою, та зможете почати діяти максимально ефективно та швидко.

Обслуговування всіх видів транспортних засобів

Ірен Автоцентр пропонують обслуговування автокондиціонерів усіх видів транспортних засобів: легкових автомобілів, вантажівок, автобусів. Якщо потрібно терміново відремонтувати комерційні автомобілі, записуйтесь на діагностику та ремонт у зручний час. Заздалегідь плануйте простий комерційний транспорт.

Виконавши це важливе завдання з обслуговування кондиціонера, водієві та пасажиру буде комфортно під час кожної поїздки у літній сезон. Дізнатися про деталі послуги або актуальну ціну заправки можна навіть за телефоном, вказаним на сайті. Звертайтеся до фахівців за допомогою та консультацією, не відкладайте ремонт кондиціонера на потім – зараз найкращий час перед настанням літньої задухи.

Share:

Залишити відповідь