Поломка транспортного засобу або ДТП можуть статися на дорозі будь-якої миті. Навіть якщо ви дотримуєтеся ПДР і не перевищуєте швидкісний режим, ніхто не гарантує, що таких самих правил керування дотримується водій зустрічного автомобіля.

Опинившись на дорозі з несправним автомобілем, насамперед потрібно викликати евакуатор. Подача автомобіля здійснюється протягом 30-60 хвилин, залежно від обраної служби та обстановки на дорозі (затори, віддаленість транспортного засобу від центру міста). Радимо заздалегідь вибрати аварійну службу, до якої зможете звернутися по цілодобову допомогу на дорозі.

Евакуатор у Львові

Замовити евакуатор у Львові можна у компанії «Спец Авто Львів». Перейдіть за посиланням та детальніше ознайомтесь із переліком запропонованих послуг, тарифами та видами вантажоперевезень транспорту.

Наприклад, у компанії можна замовити евакуацію не лише легкового автомобіля, а й позашляховика, намиста, автобуса. Якщо ви з іншого регіону та потрапили у ДТП у Львові чи Львівській області, можна організувати вантажоперевезення в інший регіон. Цікавтеся тарифами, іншою корисною та актуальною інформацією, яка допоможе розібратися з усіма деталями та нюансами.

Компанія «Спец Авто Львів» пропонує вигідні тарифи, великий вибір послуг з евакуації та перевезення транспортних засобів. Наприклад, якщо потрібно перевезти несправний мікроавтобус із гаража до найближчого СТО, викликайте евакуатор. Заздалегідь по телефону дізнайтеся корисну інформацію про вартість вантажних перевезень, терміни подачі спецтранспорту та інші важливі деталі.

Також автомобіль або позашляховик можна перевезти на фарбування кузова, привезти з автосалону на переоформлення документів або з будь-якою іншою метою. Головне, що сьогодні вдалося знайти надійну службу, яка пропонує вигідні тарифи на всі види перевезень транспорту.

Обов’язково запишіть контактні номери аварійних служб, щоб у разі потреби чи аварійної ситуації було до кого звернутися за допомогою та консультацією. Цікавтеся цінами та іншою корисною інформацією, яка допоможе зробити правильний вибір.

Share:

Залишити відповідь