Випускна кваліфікаційна письмова праця, яку потрібно виконати випускнику вищого навчального закладу – робота, яка потребує особливої уваги. Саме від неї залежить чи отримає студент омріяний диплом та чи зможе розпочати свою трудову діяльність. Робота покликана продемонструвати які теоретичні знання отримала людина за роки навчання в університеті, своє вміння критично мислити та аналізувати отриману інформацію тощо.

 

Після того, як студенти ознайомлюються з методичними рекомендаціями, більшість з них вирішує замовити роботу у фахівців і лише деякі залишають за собою виконання цього виду письмової роботи. Адже вимог, які прописані в них величезна кількість. Вони включають в себе моменти, які пов’язані зі змістом та оформленням роботи. Так щодо змісту можна відзначити:

  • наукову новизну роботи – це означає, що в магістерській роботі має розкриватися та чи інша актуальна проблема та шляхи її вирішення;
  • унікальність роботи. Магістерська – це не компіляція наукових думок різних вчених, вона передусім має демонструвати суб’єктивне бачення автора щодо тієї чи іншої проблеми. На кожній кафедрі встановлюється свій прохідний “поріг”, зазвичай унікальність має бути на рівні 80-90%;
  • відсутність плагіату. Вимога щодо академічної доброчесності сьогодні є, напевно, найважливішою. Тут варто зазначити, що плагіатом визнається не тільки копіювання чужого тексту без вказання автора, а й використання чужих ідей та думок у свої роботі, Використання перефразування, синонімів тощо не допускається. Якщо студента буде звинувачено у плагіаті, то його репутація буде знищена – для тих, хто планує  вступати до аспірантури це взагалі дуже небезпечно. Сподіватись, що програму можна буде якось обійти не варто. Сучасні системи розпізнають всі хитрощі (спеціальні орфографічні помилки, мілкий шрифт з буквами білого кольору тощо).

 

Щодо оформлення мова йде про використання правильного шрифту, абзаців, виступу, розміщення всіх складових елементів на титульному аркуші, оформлення списку використаних джерел відповідно до ДСТУ тощо.

Аби не витрачати свій час на те, щоб писати роботу й дати собі можливість краще підготуватись до захисту, краще замовити роботу тут: https://diploms.kiev.ua/uk/uslugi/magisterskaya-rabota/ . Компанія гарно зарекомендувала себе на ринку інформаційних послуг і може легко впоратись з написанням магістерських робіт з різних спеціальностей.

Share:

Залишити відповідь