Невдоволені тим, що дитина багато пропускає за шкільною програмою? Вчителі не дають достатньо навчального матеріалу для здобуття середньої освіти? Виправити це можна за допомогою приватної школи з дистанційним навчанням. Наявність ноутбука, мобільного інтернету або ПК із веб-камерою, мікрофоном та Wi-Fi (провідниковий інтернет) дозволяє проходити теми за шкільною програмою.

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання в приватній школі 977 – це можливість дати дитині якісну освіту, навіть з урахуванням ситуації, що склалася в країні. Перебуваючи в будь-якому місті України чи іншій країні, можна проходити навчання онлайн. Цікавтеся умовами навчання у школі, вартістю навчання та іншою корисною інформацією.

Чому варто вибрати онлайн-школу 977:

  • високий рівень навчання;
  • є ліцензія МОН;
  • у школі є з 1 по 11 класи.

На сайті можна записатися на пробний урок. Також вибирайте варіанти дистанційної освіти у школі 977. Наприклад, можна вибрати пакет «Онлайн-учень»: розклад та заняття в режимі реального часу, невеликі класи. Пакет «Учень» включає: вільний графік проходження уроків та тем (уроки із запису), великий вибір відео, практичних та інших навчальних матеріалів, консультації з учителями онлайн.

Також є програми навчання для підготовки діток до школи, пакет «Екстерн» та приватне репетиторство онлайн. Головне, що ваша дитина не пропустить цілий рік чи два, поки школи нормально запрацюють чи ви захочете повернутися до України. Натомість рекомендуємо скористатися пропозицією приватної школи 977 та розпочати навчання. Вам сподобається зручний формат, доступна ціна та ефективність навчання.

Кожен навчальний день дитина проходитиме важливі теми з основних шкільних предметів. Цікавтеся різними темами. Іншою корисною та актуальною інформацією, яка вас напевно зацікавить за всіма критеріями. Запишіться на пробний урок, щоб переглянути формат навчання, оцінити особливості та переваги школи 977. Обирайте відповідний пакет навчання онлайн. Дайте дитині можливість здобути хорошу освіту в дистанційній школі.

Share:

Залишити відповідь