Працівники міліції розслідують обставини травмування людей у дорожньо-транспортних пригодах, які стались минулої доби на автошляхах Вінниччини.

21 вересня на автодорозі «Львів-Кіровоград-Знам’янка» неподалік смт. Десна, 51-річний водій автомобіля «Форд Транзит» рухаючись у напрямку міста Немирів, не впоравшись із керуванням, допустив з’їзд у кювет та зіткнувся з деревом. В результаті дорожньо-транспорної пригоди водій та пасажир мікроавтобусу були госпіталізовані до лікарні.

Цього ж дня на автодорозі «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка» білясмт. Вороновиця, водій автомобіля «Mercedes-Benz» здійснив наїзд на пішохода, який рухався в попутному напрямку. В результаті зіткнення 28-річний пішохід з численними тілесними ушкодженнями потрапив до лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь