У Крижопільському та Літинському районах під колесами транспортних засобів загинули 74-річна пенсіонерка та 46-річний чоловік, а 20-річна студентка опинилась на лікарняному ліжку.

15 вересня під колесами трактора «Т-150» загинула літня жінка. Вона стояла біля переднього колеса транспортного засобу, коли 30-річний водій, повернувшись з магазина, розпочав рух. Від отриманих тілесних ушкоджень пенсіонерка загинула на місці пригоди. Зі слів водія транспорту, він не побачив стареньку.

У Літинському районі на автодорозі Стрій–Кіровоград–Знам’янка 34-річний водій автомобіля «Isuzu», житель Полтавської області, допустив наїзд на пішохода, який раптово вийшов на проїзну частину дороги. Потерпілим виявився 48-річний житель Хмільницької області. Отримані ним ушкодження виявилися несумісними із життям. Чоловік помер на місці пригоди.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортнимизасобами на строк до трьох років або без такого.

На лікарняному ліжку опиналась 20-річна студентка одного з вінницьких університетів. Вона вийшла з автобусу та, обійшовши його з переду, почала переходити дорогу. Знехтувавши правилами дорожнього руху, дівчина опинилась під колесами «BMW», який рухався у попутному з автобусом напрямку.

За усіма фактами автопригод проводяться розслідування.

 

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Share:

Залишити відповідь