До обланої дитячої лікарні з тілесними ушкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди було доставлено 11-річну дитину. Міліціонери встановили, що травми неповнолітня отримала в результаті наїзду на неї автомобіля по вулиці Чорновола в місті Вінниці.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліціївстановили автомобіль та водія, який причетний до скоєння дорожньо-транспортної пригоди. Правопорушницею виявилась 38-річна вінничанка, яка керувала автомобілем «Мітсубісі Лансер».

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Share:

Залишити відповідь