15 травня після 8-ї ранку на окраїні Вінниці не розійшлись Газель фірми “Ласка” із морозивом і чорний «Опель Астра». «Газель» їхала в місто із об’їзної дороги, «Астра» із сторони Хмельницького…

Хто з водіїв порушив правила і на світлофорі вирішив проскочити на жовто-червоний розбирається ДАІ. Але після бокового удару «Опеля Астри» в бензобак «Газелі» кабіна вантажівки повністю згоріла, бак відірвало.

Про це пише журналіст Роман Ковальський на своїй сторінці в соцмережі.

Гасили пожежу водії сусідніх авто та наряд пожежних із депо з вулиці 600-річчя.

«Від удару вибухнув бак. Самостійно водії впоратись із вогнем не змогли. Ми загасили полум’я за лічені хвилини. Всі живі, а залізо постраждало навіть дуже, – прокоментував ранковий виклик боєць рятувального підрозділу Федір Фігурський.

«Окремо, колеги водія згорілої Газелі поскаржились на персонал сусідньої АЗС «ОККО», які за їз словами відмовились допомогти вогнегасниками через їх відсутність. Через це водії вже здійснили кілька дзвінків на гарячу лінію мережі АЗС і повідомили про це випадок на Хмельницькому шосе. Нині триває розслідування цієї ДТП і зачистка дороги від палива та уламків автівок. Морозиво із «Газелі» терміново перевантажили в інше авто», – пише Р. Ковальський.

Share:

Залишити відповідь