Поблизу Літина згоріла вантажівка “ДАФ”, яка перевозила гумові шини. Подія сталося близько 12:30. На щастя, ніхто не постраждав.  Вантажівка перевозила шини із Росії до Болгарії.

Загорілася за Літином біля сувенірного ринку. Водій болгарин за національністю розповідає, що коли помітив вогонь спробував загасити його самотужки, але потужності вогнегасника не вистачило. Після цього він зміг відчепити один причеп. Дальнобійник говорить, що намагався відїхати подалі від лісу, аби не зайнялися дерева.

Все, що він встиг врятувати із багатотонного автомобіля – це сумку з документами, яка обгоріла.  Як повідомили у ГУ ДСНС України у Вінницькій області: працівники ДСНС 3-х державних частин у кількості 10 чоловік (з смт Літин, м.Хмільник та МПК смт. Уладівка), провели роботи по від’єднанню причепа від кабіни автомобіля та о 13:40 пожежу ліквідували. Для рятувальних робіт було подано два стволи  ГПС-600 та один ствол «Б». Загорання сталося між селами Громадське та Радянське Вінницької області на автошляху Львів-Кіровоград-Знам’янка.

Джерело: vinbazar.com

Share:

Залишити відповідь