21 січня близько півночі на автодорозі Вінниця-Бар водій «Мерседеса» не впорався з керуванням та з’їхав з дороги. Внаслідок аварії водій загинув, а його пасажир у важкому стані госпіталізований до лікарні. Під час огляду машини правоохоронці виявили гранату Ф-1. Аварія сталась у Вінницькому районі перед поворотом на Медмістечко. З’їхавший з дороги «Мерседес», у лісосмузі помітили водії служби таксі. Вони викликали швидку допомогу та поліцію.

Біля машини у снігу лежали двоє чоловіків – водій та пасажир. Один з них загинув на місці пригоди, а другий каретою швидкої допомоги був госпіталізований у лікарню. Попередньо встановлено, що автівкою керував 29-річний вінничанин, який загинув на місці пригоди. Він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та з’їхав з дороги у лісосмугу. За життя 32-річного пасажира борються лікарі.

Під час огляду автівки, в якій їхали чоловіки, у бардачку працівники поліції виявили гранату Ф-1 з запалом. Вилучений боєприпас направлений на експертизу. Причини аварії, походження гранати та мету її зберігання встановлять слідчі. Наразі призначено ряд експертиз. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Джерело: vinbazar.com

Share:

Залишити відповідь