За словами правоохоронців, водій “Лади” не зупинився на вимогу поліцейського, а навпаки, почав тікати. Погоня почалася від вулиці Сергія Зулінського і закінчилася на розі Київської та Чорновола зіткненням з “Део”.

– Він ледь не здійснив наїзд на працівника поліції, – каже інспектор патрульної поліції Чоповенко. – Це сталося на вулиці Сергія Зулінського. Він не звернув увагу на знак 3.21, по-народному, “кирпич” – в’їзд заборонено. На вимогу поліцейського не зупинився. Почав тікати. А на цьому перехресті врізався у “Део”.

У “Лади” номерні знаки міста Києва. На місці аварію працювало три екіпажі патрульної поліції. Рух транспорту копи не перекривали.

На місці пригоди були люди, які представилися активістами “Дорожнього контролю”. Вони розповіли, що водію “Лади” 40 років та за кермом він був у нетверезому стані. Після ДТП він потрапив у реанімацію.

– Патрульні помітили, як ВАЗ 2110 проїхав на знак 3.21. На вимогу інспекторів зупинитись водій автомобіля не відреагував, -повідомляють у прес-службі патрульної поліції Вінниці. – Поліцейські наздогнали авто та наказали водієві опустити скло у вікні дверей. Після цього водій різко зрушив з місця у напрямку вулиці Київської, ледь не здійснивши наїзд на патрульного.

Інспектори знову почали переслідувати ВАЗ 2110. По гучномовцю наказували водієві зупинитись, проте той все одно не реагував. Наближаючись до перехрестя вулиць Київської та Стрілецької, водій ВАЗу не впорався з керуванням і зіткнувся з Daewoo Lanos, який стояв на світлофорі.

1465247839_DSC_0954

ВАЗ продовжив рух, поки його не заблокував на тротуарі патрульний автомобіль. Інспектори помітили, що з ВАЗу почав тікати пасажир, тому одразу його затримали.

Водій та пасажир Daewoo Lanos не постраждали. Водій ВАЗ 2110 отримав травму голови і втратив свідомість. Патрульні помітили у них із пасажиром ознаки алкогольного сп’яніння. Їх забрала карета швидкої.

Ссылка на источник: 20minut.ua

Share:

Залишити відповідь