В ніч із 5 на 6 березня, близько опівночі, патрульні отримали виклик про конфлікт на Староміському мосту. Прибувши на місце події, інспектори з’ясували, що непорозуміння виникло між водієм Mercedes та трьома чоловіками з автомобіля Lexus. Остання автівка з місця пригоди зникла до приїзду поліції

Тридцятирічний водій Mercedes повідомив, що троє осіб з Lexus нанесли йому тілесних ушкоджень та пошкодили автомобіль. Орієнтування на машину втікачів передали всім екіпажам патрульної поліції.

Вперше транспортний засіб помітили на перехресті вулиць Пирогова та Зодчих, після чого на великій швидкості він помчав вулицею Костянтина Василенка. Згодом водій різко звернув на одну із автозаправок.

З салону машини вибігли троє осіб, які втекли до приміщення АЗС, намагаючись там сховатись, однак патрульні їх затримали. Усіх трьох правопорушників інспектори доставили до відділку поліції.

Виявилось, що водій автомобіля Lexus, який спричинив ДТП та, ймовірно, наніс тілесних ушкоджень потерпілому, перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Патрульні склали на нього протокол за ст. 130 адмінкодексу. Крім того, на нього склали ще й адмінматеріали за ч. 4 ст. 126, оскільки чоловік уже позбавлений права керувати транспортним засобом. Всі подальші обставини цієї справи з’ясують слідчі.

Share:

Залишити відповідь